Najnowsze artykuły

Marcepanowe muffiny z żurawiną

Migdałowo- marcepanowe babeczki z kawałkami kwaskowej żurawiny to dobry pomysł jako zamiennik ciasta do kawy. Robi się je łatwo i szybko, nie wymagają...

Czytaj Więcej

Ranking najlepszych cukierków 2016 roku!

​Lubicie słodycze? Jeśli tak, to zapewne kochacie także cukierki. Ludzi możemy podzielić na mających odmienne preferencje jeśli chodzi o słodycze. Jedni  cenią sobie zbite, zwarte tekstury, zaś drudzy cukierki z nadzieniem owocowym, czekoladowym lub alkoholem. Dziś przedstawiamy...

Niezastąpione...

Walentynki to wyjątkowy dzień jeden raz w roku 14 lutego. Czasem wypadnie w czasie weekendu, a czasem w tygodniu. Wszystko zależy od roku. Dzień ten...

Czytaj Więcej

Przepis na czekoladki...

Trzeba przyznać, że, gdy w zimowy dzień pijemy kawę to do niej musi jakiś słodycz, na przykład pyszne czekoladki z orzechami. Poniżej znajdziesz...

Czytaj Więcej

Przepis na czekoladki z nadzieniem...

Trzeba przyznać, że, gdy w zimowy dzień pijemy kawę to do niej musi jakiś słodycz, na przykład pyszne czekoladki...

Przepis na przepyszne czekoladki pomarańczowe

Trzeba przyznać, że, gdy w zimowy dzień pijemy kawę to do niej musi jakiś słodycz, na przykład pyszne czekoladki...

Jakie produkty są źródłem węglowodanów?

Węglowodany, niezbędne do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu, są obecne w rozmaitych produktach. Jednak warto mieć świadomość, że niektóre źródła węglowodanów wpływają korzystnie na nasze zdrowie, inne niekoniecznie. Jak dzielimy węglowodany? Wśród...

Ciekawe fakty na temat...

Niektórzy nie potrafią wyobrazić sobie bez niej życia. Czekolada i czekoladowe batoniki poprawiają nam nastrój i odstresowują nas Są także...

Czytaj Więcej

Prince Polo - Polska...

​Wielokrotnie spotykaliśmy się z opiniami i stwierdzeniami, iż Prince Polo jest zagraniczną marką. Cóż, prawda jest taka, że to Polska marka, a jej...

Czytaj Więcej

Marcepanowe muffiny z żurawiną

Migdałowo- marcepanowe babeczki z kawałkami kwaskowej żurawiny to dobry pomysł jako zamiennik ciasta do kawy. Robi się je łatwo i szybko, nie wymagają zbyt dużych umiejętności kulinarnych. Nie są za słodkie, ani za kwaśne. Mięsiste, lekko wilgotne i uzależniające. Z takiego ciasta...